巴塞罗那旧剧院改造loft生活工作空间

gzgc-1-1024x847.jpg总部位于巴塞罗那和墨西哥城的cadaval & sola-morales公司将一个以前的卫生纸仓库改造成了一个现代化的生活工作空间。该建筑位于巴塞罗那充满活力的el poblenou区,最初是在19世纪晚期作为剧院建造的。通过利用该结构的规模和规模,该项目旨在恢复和利用建筑物原始功能带来的空间品质。

barcelona- and mexico city-based firm cadaval & solà-morales has converted a former toilet paper warehouse into a contemporary live-work space. located within barcelona’s vibrant el poblenou district, the building was originally constructed as a theater in the late 19th century. by exploiting the structure’s scale and size, the project seeks to recover and capitalize on the spatial qualities present as a result of the building’s original function.

业主和客人通过一个入口进入住宅,在那里,一辆古典汽车作为雕塑艺术作品出现。在这里,休息室、餐厅、厨房和书房共享一个单独的空间。通过拆除仓库屋顶的一部分,设计团队创建了一个庭院,作为主要生活区的户外延伸。庭院为用餐提供了一个被植被环绕的环境。与此同时,一个小游泳池提供了一个地方冷却和放松后,运动或工作。这个空间也确保了房子的其余部分是自然照明和通风的。

residents and guests access the house through an entrance where a classic car appears as a piece of sculptural art. the home is articulated around a vast central space that has been programed for loft-like use. here, the lounge, dining room, kitchen, and study share a single space.by removing part of the warehouse’s roof, cadaval & sola?-morales created a patio that serves as an outdoor extension of the main living area. the patio offers a setting for meals surrounded by vegetation. meanwhile, a small swimming pool provides a place to cool off and unwind after exercise or work. this void also ensures that the rest of the home is naturally illuminated and ventilated.

 

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

 

两个工作室位于住宅入口上方,由两个与街道建立直接关系的大窗户照亮。两间工作室都占据了一层夹层,一层有厨房和浴室。卧室位于另一端,一楼有两间卧室,二楼还有一间带露台的卧室。

illuminated by two large windows that establish a direct relationship with the street, two work studios are positioned above the entrance to the house. both studios occupy a mezzanine level with an area for a kitchen and a bathroom on the ground floor. the sleeping quarters are found at the opposite end of the property, with two bedrooms on the first floor, and another, with an adjoining terrace, situated on the level above.

 

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

 

cadaval & sola-morales事务所解释说:“该项目试图最大限度地尊重现有仓库的原始条件。它的结构没有改变,只是加强了。它的墙壁并没有被拆除,只是被修复了,少数新的建筑元素在不显著影响原有建筑的情况下被添加进来。其理念是在不影响现有建筑的前提下建造。他明白,随着时间的推移,剧院肯定会有另一种用途和另一种生活。”

‘the project tries to respect to the maximum the original condition of the existing warehouse,’ explains cadaval & solà-morales. ‘its structure is not modified, only reinforced. its walls are not demolished just restored and the few new architectural elements that are added do so without significantly affecting the original building. the idea is to built without affecting the existing. understanding that over time the theater will surely have another use and another life.’

 

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

 

? 平面图 plan

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

 

? 立面图&剖面图 elevation&section

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

 

住宅空间,建筑改造,loft公寓,生活工作空间,巴塞罗那

完整项目信息
项目名称:the theatre
项目位置:西班牙巴塞罗那
项目类型:建筑改造/loft公寓
完成时间:2019
项目面积:330平方米
设计公司:cadaval & sola?-morales
摄影:sandra pereznieto
name: the theatre
architect: cadaval & sola?-morales
project: eduardo cadaval & clara sola?-morales
structural engineering: carmela torro? mico?
location: barcelona
area: 330 sqm (3,552 sqf)
date: 2019
photography: sandra pereznieto


8 0
文章来源:LOFT中国
地址:西班牙,巴塞罗那 西班牙巴塞罗那
标签:住宅空间
热门文章
最新作品
最新体验
最新活动
优秀作者
优秀设计师
推荐体验
Copyright © www.shejishijue.com 版权所有 备案:蜀ICP备15035178号 服务热线:400-180-6838